Video: la Guàrdia Civil deté a 3 persones en una renyina tumultuària a Xiva

Post també disponible en: Castellano

Un dels autors va observar com els ocupants de l’altre vehicle l’amenaçaven i increpaven, fins i tot un d’ells li va mostrar una arma de foc curta

Li van sostraure un moneder amb 500 euros que acabava de cobrar pel seu treball i, després van començar a ruixar-lo amb una garrafa de gasolina

Els agents, van inspeccionar el vehicle ressenyat i van intervindre un matxet de 50 centímetres, un ganivet i el vehicle. A l’altra part li va ser confiscat una aixada

La Guàrdia Civil de València ha detingut a 3 persones per delictes contra la seguretat viària i renyina tumultuària en la localitat de Xiva.

En el dia d’ahir, a les 20.00 hores, la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement d’una batussa en el nucli urbà de la localitat de Xiva. 

Després de les perquisicions pertinents, els agents van aconseguir localitzar i identificar als participants en la batussa. Un dels autors, un home de 27 anys va declarar que anava circulant amb la seua furgoneta i un altre vehicle el va envestir per darrere. Després, va observar com els ocupants del vehicle l’amenaçaven i increpaven, fins i tot un d’ells li va mostrar una arma de foc curta. 

A continuació, l’home que acabava d’amenaçar-lo amb una pistola, va baixar del cotxe amb una eina i li va agredir amb ella. Seguidament, es va baixar del vehicle el segon acompanyant i també va començar a pegar-li. Llavors, li van sostraure un moneder amb 500 euros que acabava de cobrar pel seu treball i, després van començar a ruixar-lo amb una garrafa de gasolina. Pel que la suposada víctima, es va fer amb la citada garrafa i va decidir ser ell qui, en aquesta ocasió, escampara el combustible als seus adversaris.

Després d’aquests fets, els agressors tornen a pujar al seu vehicle i van intentar atropellar-lo, per la qual cosa ell colpeja la lluna del cotxe amb una aixada.

Els agents, van inspeccionar el vehicle ressenyat i van intervindre un matxet de 50 centímetres, un ganivet i el vehicle. A l’altra part li va ser confiscada una aixada.

Finalment, la Guàrdia Civil de València va aconseguir esclarir els fets. Una hora després dels fets, a les 21.00 hores, els agents van procedir a la detenció d’un home de 37 anys, per un delicte per renyina tumultuària i un altre de seguretat viària. També es va detindre al seu germà de 32 anys per delicte per renyina tumultuària. A més, es va detindre a un home de 27 anys per un delicte per renyina tumultuària. 

Les diligències han sigut entregades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*