Vídeo: Un incendi amb explosió a Nàquera destrueix part d’una nau industrial

Post també disponible en: Castellano

El Consorci Provincial de Bombers de València està actuant des de prop de les 15.30 hores d’esta vesprada a un incendi industrial a Nàquera, en el que s’hi han enregistrat diverses explosions. Fins allí ha desplaçat cinc dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Moncada, Pobla de Farnals, Sagunt, Burjassot, Torrent, i tres unitats de comandament del Consorci, concretament sergent, cap de sector i oficial. També ha acudit un camió i personal de Protecció Civil de l’Ajuntament de Nàquera. 

L’incendi amb explosions a la nau de Nàquera ha afectat sobre tot un vehicle que es trobava a la zona de càrrega i descàrrega, un dipòsit contigu de gas propel·lent de 40.000 litres (concretament gas GLP) i una nau que emmagatzemava productes tipus dissolvents. El GLP, o Gas Liquat del Petroli, és un tipus de gas propel·lent utilitzat per exemple en elements com aerosols. Cal destacar que no s’hi han produït danys personals. 

Amb els treballs dels efectius desplegats a la zona, s’hi ha evitat que l’incendi es propagara a altres parts de les instal•lacions de la mateixa empresa, com ara un ala que hi contenia un dipòsit de gas de majors dimensions. 

Els efectius del Consorci de Bombers de València segueixen a la zona per acabar d’extingir l’incendi. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*