Vilamarxant adquireix un vehicle per a atendre necessitats sanitàries o urgències

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Emergències, ha adquirit un vehicle per a atendre les diferents necessitats sanitàries o d’urgències que es produïsquen en els diferents esdeveniments o actes que es desenvolupen en el terme municipal.

De fet, este vehicle medicalitzat ja va ser usat durant el dia d’ahir durant la celebració de la festivitat de Tots Sants en el cementeri. D’esta manera, el Consistori es garanteix una resposta ràpida davant qualsevol problema sanitari o d’urgències en les diferents activitats que es desenvolupen durant l’any.

Ciro Ferrer, regidor d’Emergències, ha assenyalat la importància d’esta adquisició: “Esta inversió ens serà de gran ajuda perquè ens ofereix garanties d’una resposta ràpida davant emergències sanitàries que es produïsquen en els esdeveniments que es desenvolupen”.

“Som un municipi molt actiu i que té multitud d’activitats i esdeveniments gràcies a la iniciativa de les associacions i dels nostres propis veïns. Així que este vehicle ens oferirà les eines per a afrontar circumstàncies extraordinàries que poden provocar-se durant l’any”, ha seguit el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*