Villanova i Quiles, campions locals de la volta a peu a Turís

Alrededor de mil corredores y corredoras participaron en una tarde realmente calurosa en la que predominó el buen ambiente.
Alrededor de mil corredores y corredoras participaron en una tarde realmente calurosa en la que predominó el buen ambiente.

Post també disponible en: Castellano

La XXXII Volta a peu de les festes de Torís que organitza el club Triesport amb la col·laboració de l’Ajuntament de Turís ha tornat a ser una gran festa de la germanor esportiva. Al voltant de mil corredors i corredores, si comptabilitzem totes les categories, van participar en una tarda realment calorosa en què va predominar el bon ambient.

Una vegada concloses les curses de les categories inferiors es va donar sortida a la categoria absoluta en la qual en l’àmbit local van guanyar Maite Villanova (per segon any consecutiu) i Jesús Quiles. En segon i tercer lloc van quedar Maria Domingo i Sandra Vidrier en l’apartat femení i Jaume Lozano i Jaume Giménez en el masculí. Vanessa Romero i Borja Añón van ser els vencedors de la general en les seves categories.

La Reina de les Festes, Maria Sánchez, acompanyada per la seva cort va ser l’encarregada del lliurament de trofeus juntament amb l’alcalde, Eugenio Fortaña, els regidors de Festes i d’Esports, Ivan Picó i Mª Dolores Crespo, i els màxims responsables de Caixa Turís.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*