VOX tria a Ezequiel García Tena com candidat a l’alcaldia de Requena

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat 7 d’abril, Divendres Sant, el Comité Executiu Nacional de VOX (CEN) va aprovar la nominació de Ezequiel García Tena com a candidat a l’alcaldia de Requena, així com de la llista que li acompanya.
El candidat en el perfil de Facebook de Vox Requena ha agraït al seu equip de treball “l’excel·lent labor realitzada al llarg d’aquests quatre anys. Sense ells i el seu empenyiment això no hauria sigut possible. Hem posat il·lusió i coratge. Sens dubte lidere un gran equip”, ha manifestat.
També ha agraït a José María Llanos “la labor constant i incansable d’implantació del nostre partit de llarg a llarg de la província de València, labor que ha aconseguit a un gran percentatge de municipis”, ha afirmat. 
El candidat també ha deixat clar que és “un honor per a mi representar aquest projecte per a la ciutat Requena i els requenenses. Tinc un fort sentiment de responsabilitat cap al que el futur immediat i no tan immediat ens reserva. És la nostra manera d’entendre la política: com a vocació de servei. Pensem que cap avenir pot fundar-se donant l’esquena a la tradició. Esperem i desitgem tindre un gran acolliment”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*