Xavier Jorge, de Ciudadanos, nou alcalde de Vilamarxant

Post també disponible en: Castellano

El nou primer edil substitueix a Héctor Troyano després de fer-se efectiu el pacte de govern entre les formacions de Ciudadanos i Partit Popular

Vilamarxant, 12 juny 2021.- Xavier Jorge, de Ciudadanos, ha sigut elegit nou alcalde de Vilamarxant després del ple extraordinari celebrat hui en el qual ha sumat la majoria de vots amb el suport dels grups municipals del Partit Popular i de Ciutadans. 

Després de la renúncia al càrrec d’Héctor Troyano com primer edil, s’ha fet efectiu el pacte de govern que van rubricar els dos partits que es troben en l’equip de govern i que donava l’alcaldia, primer, a Troyano, i, en els dos últims anys de legislatura, a Jorge. 

Durant el seu discurs de presa de possessió, el nou alcalde de Vilamarxant ha agraït a Héctor Troyano i tot el seu equip el treball realitzat durant esta primera part de la legislatura “pel treball realitzat de manera conjunta i en el qual sempre s’ha mirat pel benestar de Vilamarxant”.

“Especialment en este moment tan complicat de la pandèmia on hem hagut de prendre decisions difícils buscant sempre el millor per a la salut dels nostres veïns”, ha seguit el nou alcalde.

El representant de Ciudadanos ha explicat que comencen una etapa “amb il·lusió i ganes de treballar pel nostre poble posant l’accent en la participació, la transparència, el diàleg i el consens entre totes les sensibilitats polítiques en el ple municipal”.

“Per això oferisc la mà a Compromís i al Partit Socialista de Vilamarxant per a col·laborar i portar avant les iniciatives pel bé del nostre municipi”, ha agregat.

D’altra banda, Jorge, que va reconéixer el seu orgull per haver sigut triat per la ciutadania per a ser l’alcalde, ha indicat que pretén realitzar “polítiques liberals, de centre, de progrés i que potencien especialment la llibertat dels ciutadans, la creació d’ocupació, la reactivació econòmica i la prosperitat per a poder garantir benestar, portar avant polítiques socials, potenciar la cultura i posar en valor el patrimoni local i els nostres recursos naturals i el medi ambient”. 

Finalment, Jesús Montesinos, del PSPV-PSOE, i Voro Golfe, de Compromís, han intervingut també durant la presa de possessió per a desitjar la millor de les sorts a Xavier Jorge, que seguirà, a més d’ostentar l’alcaldia, amb les seues àrees de treball a l’Ajuntament del municipi del Camp de Túria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*