Xest comptarà amb un nou servei municipal de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària

El Ayuntamiento crea bolsas de trabajo para sustituciones temporales en los puestos de psicólogo/a y trabajador/a social.

Post també disponible en: Castellano

Després de la resolució de les al·legacions sobre el plec del concurs públic del servei municipal de recollida de residus sòlids urbans (RSU) i neteja viària, l’Ajuntament ha iniciat la contractació amb l’empresa adjudicatària, Fovasa, especialitzada en la gestió integral de serveis relacionats amb el medi ambient, el manteniment integral i la neteja, ia partir l’1 de gener de 2019 a les 22 hores començarà la seva activitat a la localitat chestana.

El cost anual del nou servei serà de 305.25,28 euros a l’any, davant els 336.122 euros que es venien pagant amb l’anterior servei. “A més de reduir el cost del servei, es produiran millores, ja que el contracte inclou la neteja viària en infinitat d’actes que s’organitzen a l’aire lliure, com la festa de les Paelles, les Falles, Sant Antón o el Mundial de Motociclisme; la neteja viària i neteja cinc dies a la setmana; la reposició de tots contenidors del municipi i la instal·lació de contenidors marrons per a residus orgànics “, assenyala el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “A més, en tots els locals dedicats a la restauració es va a col·locar un contenidor de recollida de residus orgànics i diàriament es realitzarà una recollida porta a porta en aquests establiments”.

Una altra de les mesures que es prendran, paral·lelament a la posada en marxa del nou servei, és el desmuntatge i segellament dels contenidors soterrats que es troben instal·lats a la localitat. També s’ha delegat en el Consorci la recollida selectiva, un servei que aquesta entitat ja oferia de forma gratuïta i que fins al moment estava sent contemplat dins el servei de recollida de residus sòlids urbans de Xest.

“El benefici del nou servei de recollida de residus i neteja viària no només suposa un estalvi i millores, sinó que també reduirà la despesa d’hores extra dels treballadors de la brigada, amb el que podrem invertir aquests diners per contractar més personal en la brigada municipal “, afirma el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*