Xest continua la seua aposta per la millora en eficiència energètica

Post també disponible en: Castellano

En el marc del programa de Millora d’Eficiència i Eficàcia Energètica, l’Ajuntament ha substituït 40 lluminàries dels fanals de la carretera Llíria per noves d’il·luminació LED.

Les lluminàries anteriors eren de vapor de sodi (VSAP) i suposaven un consum de 150 watios per pereta. “Con el canvi, es reduïx a un gasto energètic de 49 watios per lluminària, la qual cosa suposa un estalvi energètic de 16.564 kw/hora”, ha explicat el regidor de Servicis, José Vicente Guijarro. “Seguimos millorant el sistema d’enllumenat públic dins del pla que iniciem en 2017 per a tota la població. Durant este temps s’han modificat també tots els quadros de la xarxa pública de Cheste i s’han instal·lat reductors de flux per a disminuir la quantitat de consum i, al seu torn, açò comporta també un estalvi econòmic del que paguem d’enllumenat público”.

Guijarro ha anunciat les pròximes intervencions es realitzaran en les lluminàries de l’avinguda Castilla i de part del carrer Chiva, que també són de vapor de sodi. “Esperamos poder fer el canvi d’estes lluminàries abans de que finalitze l’any”, ha apuntat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*