Xest es prepara per celebrar una jornada festiva i rebre la III Volta Solidària a Espanya

Post també disponible en: Castellano

Xest rep aquest dissabte, 2 de novembre, la visita de Marc Baix, un esportista amb discapacitat visual que està realitzant la III Volta Solidària a Espanya per visibilitzar les malalties rares.

Sota és cofundador de l’Associació «Mou-te pels que no poden» i artífex de la III Volta Solidària. La seva arribada a Xest, amb el seu equip de suport, format íntegrament per persones amb discapacitat, serà a les 13 hores i per a rebre-s’ha programat una jornada festiva a la plaça Doctor Cajal, amb activitats infantils des de les 11 hores i un espectacle de hip-hop a les 14 hores.

L’acte, promogut des de l’associació “Mou-te pels que no poden”, compta amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament i té com a objectiu donar a conèixer les Malalties Rares i animar les persones amb discapacitat a practicar algun esport; eliminar les barreres socials i acostar a la població la realitat dels pacients i familiars de persones que pateixen alguna Malaltia Rara.

El repte de Marc consisteix en un recorregut per Espanya al llarg de 35 dies, en modalitat duatló; diàriament realitza una marató a peu i una mitja marató amb bicicleta. Durant la volta passarà per vuit comunitats autònomes, sumant prop de 1.900 km. Aquesta volta solidària també pretén recaptar fons per a la continuïtat de les investigacions, de manera que tot aquell que ho desitgi podrà fer una “compra solidària de quilòmetres” o de “poblacions de pas” mitjançant el web www.migranodearena.org/reto/20413 / tornada-solidària-per-les-malalties-rares-tercera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*