Xest executa millores en el seu cementeri municipal

Post també disponible en: Castellano

Durant les tres últimes setmanes, des de les Regidories de Serveis, Medi Ambient i Parcs i Jardins, s’han dut a terme diferents actuacions per a condicionar el cementeri municipal. 
D’una banda, s’ha sanejat la façana exterior, s’han pintat les portes, s’ha netejat tota la instal·lació i s’ha esbrossat l’aparcament. A més, s’ha instal·lat un contenidor per a les restes de podes i s’ha procedit a la recollida de residus plàstics per al seu posterior reciclatge. L’accessibilitat també s’ha millorat amb la instal·lació de diverses rampes. 
Respecte a la jardineria, s’han canviat les plantes més antigues per noves, de l’espècie de les teues, família dels xiprers; s’han reposat jardineres i s’ha realitzat la poda d’arbres. “En la poda d’arbres hem fet un important canvi, ja que ara no apliquem una modalitat dràstica, si no que deixem créixer a l’arbre i respectem la seua forma, perquè continue complint funcions tan importants com l’aportació d’ombra”, ha declarat el regidor de Parcs i Jardins, David Pujals. “La pròxima actuació que volem abordar en el cementeri és la millora i ampliació de l’enllumenat”.
Horari d’obertura
Amb motiu de la Festivitat de Tots els Sants, el cementeri municipal romandrà obert tots els dies des del 26 d’octubre fins al 2 de novembre, tots dos inclusivament, en el seu horari habitual, de 8.30 a 18.00 h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*