Xest manté la seva línia descendent de contagis de covid-19

Post també disponible en: Castellano

El nombre de casos de Covid-19 a Xest ha continuat baixant durant la setmana passada. Segons les dades de la Generalitat, de l’8 a el 14 de febrer s’han detectat 12 nous positius, sent la tendència de zero casos diaris des del 11 de febrer. Així, la incidència acumulada a 14 dies se situava en els 389 casos per cada 100.000 habitants i la setmanal a 141,3.

El descens continuat de casos a Xest es ve produint des del període de el 4 a l’10 de gener, en què es van reduir a pràcticament la meitat, passant de 98 a 51 positius. A partir d’aquí, tal com reflecteixen les gràfiques, el mes de febrer va començar amb 21 casos en la primera setmana, 12 a la següent i una tendència diària a la baixa actualment.

“De nou aquesta setmana les dades oficials ens confirmen el descens continuat de casos en la nostra població i veiem com la situació sanitària va millorant dia a dia, el que ens permetrà anar reprenent part de l’activitat municipal sempre que les mesures autonòmiques ho permeten “, ha declarat l’equip de Govern.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*