Xest obri el termini per a sol·licitar les ajudes Parèntesi del Pla Resistir

Post també disponible en: Castellano

Les sol·licituds podran realitzar-se des de hui, 15 de març, fins al 15 d’abril a través de la Seu Electrònica

Les diputacions i els Ajuntaments han col·laborat amb la Generalitat en la posada en marxa del paquet d’ajudes Parèntesis, emmarcades en el pla Resistir i destinades als sectors més afectats per les restriccions sanitàries, com els allotjaments i activitats turístiques; l’hostaleria, restauració i l’oci nocturn; les activitats de creació, artístiques i d’espectacles, i les activitats esportives, recreatives i d’entreteniment. 

A Xest aquestes ajudes suposaran una injecció de 253.894 euros destinats a empreses i persones autònomes; dels quals l’Ajuntament aporta un 15%, que ascendeix a 38.084’10 euros; mentre que Generalitat Valenciana i la Diputació abonen la resta, un 62,5% i un 22,5%, respectivament.

Tant empreses com persones autònomes dels sectors afectats que sol·liciten les ajudes rebran 2.000 euros per cada persona autònoma o microempresa amb un màxim de 10 treballadors/as, més 200 euros per cada empleat/a d’aquestes empreses afiliat/a a la Seguretat Social a data de 31 de desembre de 2020.

Les bases de les ajudes estan disponibles en el tauler d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i la tramitació haurà de realitzar-se a través de la mateixa Seu, seleccionant instància i tramitació electrònica.

Els sectors que es beneficiaran d’aquestes ajudes Parèntesis s’han classificat en les bases segons el seu codi CNAE. “Totes aquelles activitats afectades per la pandèmia que han quedat fora d’aqueixa classificació podran optar a una altra línia d’ajudes, que es publicarà més endavant per part de l’Ajuntament”, ha declarat l’alcalde, José Morell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*