Xest ofereix tallers i titelles en la segona edició de Desperta la teua ment jugant 

Post també disponible en: Castellano

Durant el matí d’ahir i la del dimecres passat, 27 i 28 de desembre, l’activitat Desperta la teua ment jugant, destinada a públic infantil, va reunir desenes de famílies en la plaça Doctor Cajal.

“Decidim continuar amb la segona edició de Desperta la teua ment jugant, però amb una proposta diferent; en aquesta ocasió l’empresa Via Heraclia ha portat uns tallers molt entretinguts, alguns que relacionen els treballs manuals amb la història de Xest, amb unes fotografies molt boniques, i també actuacions amb marionetes”, ha explicat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Esperem que els xiquets i les xiquetes hagen gaudit i hagen aprés jugant, que sempre és l’objectiu”.

Tallers
En total van ser cinc els tallers instal·lats, en els quals els i les participants van poder treballar valors com la importància dels llibres, elaborant un quadern a mode de “xicotet guardià del saber” i decorant-lo utilitzant tècniques històriques; aprendre sobre el patrimoni etnològic i mediambiental de Xest, pintant un quadre amb fulles d’arbres típics de la comarca, decorant un taulell amb un dels els monuments més emblemàtics de Xest, com és El molí del Nap, o preparant ambientadors naturals amb plantes aromàtiques autòctones. També va haver-hi tres propostes basades en els jocs tradicionals, en les quals es van crear puzles amb imatges antigues de Xest, marro i recortables nadalencs.

Teatre
Els xiquets i xiquetes també van poder gaudir d’un teatre de titelles a càrrec de La elfa desmontacuentos, que va portar a escena una reinterpretació de contes clàssics amb títols com Els 3 llops i el Grinch.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*