Xest posa en marxa el nou servei de ludoteca gratuït

Post també disponible en: Castellano

Des de les regidories d’Educació, Serveis Socials i Igualtat s’ha posat en marxa un nou servei de ludoteca gratuït destinat a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 9 anys (nascuts entre 2019 i 2014) que funcionarà els dissabtes en horari de 10 a 13.30, a la biblioteca municipal. 
La ludoteca començarà dissabte que ve, 28 d’octubre, i continuarà el 4, l’11 i el 18 de novembre, i el 2 i el 16 de desembre. Les famílies interessades en el servei podran fer ús acudint el mateix dia, el temps que necessiten dins de l’horari d’obertura. En la ludoteca es desenvoluparan activitats, tallers, jocs i dinàmiques grupals per a treballar aspectes com l’expressió artística, la multiculturalitat o les relacions igualitàries.
Esta iniciativa es finança a través de les subvencions a entitats locals impulsades per l’anterior Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en el marc del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, amb l’objectiu de desenvolupar projectes que fomenten la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d’un enfocament d’igualtat entre homes i dones, promovent la corresponsabilitat. L’ajuda concedida a Xest ha ascendit a 50.890 euros i des de les Regidories d’Educació, Serveis Socials i Igualtat es va acordar, el mes de maig, destinar-los a la realització de l’Escola d’estiu 2023, l’Escola Brain Training realitzada al setembre, el servei de ludoteca i quatre cursos de formació sobre corresponsabilitat i conciliació; un destinat a pares (homes) i els altres tres a famílies.
“La ludoteca serà un projecte pilot que realitzarem fins a desembre, valorarem el seu funcionament i veurem si es pot tornar a realitzar en un altre moment segons l’acceptació i la valoració de les famílies. D’altra banda, si durant estos mesos la demanda fora molt gran, es reorganitzaria el servei”, ha declarat la regidora d’Educació i Serveis Socials, Mª Ángeles Llorente. “La col·laboració entre regidories és una bona eina per a millorar les condicions de vida de la gent”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*