Xest se suma a la celebració del Dia Mundial dels animals amb activitats de conscienciació

Post també disponible en: Castellano

Dissabte que ve, 30 de setembre, el parc de la Lomiquia albergarà la I Celebració del dia mundial dels animals, esdeveniment organitzat des de la Regidoria de Protecció Animal, que comptarà amb estands de protectores i associacions, activitats de conscienciació, castells inflables i música en directe.
El parc obrirà les seues portes a les 11.00 i la primera activitat serà una desfilada d’animals en adopció a càrrec del centre d’acolliment d’animals Ribamontes, que es repitirá a la vesprada, a partir de les 17.00. Els castells inflables estaran oberts de 12.00 a 13.30 i de 17.00 a 19.00. A les 12.00 també començarà el servei municipal de cens animal, perquè les persones assistents inscriguen a les seues mascotes, que estarà actiu fins a les 13.30 i a la vesprada, de 17.00 a 18.00. La jornada es tancarà amb els concerts de Adeene Rock, a les 19.00, i la Vanda, a les 22.30.


Dia mundial dels animals
El 4 d’octubre és el Dia Mundial dels Animals, una data promoguda per l’Organització Mundial de Protecció Animal amb l’objectiu de frenar l’extinció d’espècies. Amb motiu d’aquesta efemèride se celebren esdeveniments especials a tot el món sota la premissa de la millora del benestar animal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*