Ximo Puig coincideix amb els agents socials en transmetre “un missatge de tranquil·litat” i en rebutjar “alarmismes innecessaris” davant el coronavirus

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha coincidit amb els agents socials en transmetre “un missatge de tranquil·litat” i en rebutjar “alarmismes innecessaris” davant el coronavirus.

Puig, acompanyat per la consellera de Sanitat, Ana Barceló, s’ha reunit amb els representants dels empresaris i dels sindicats per informar-los sobre l’estat actual de l’COVID-19 a la Comunitat Valenciana. El cap de el Consell ha explicat que s’establirà una comunicació permanent amb els agents socials per “solucionar qualsevol eventualitat”.

“La ciutadania ha de saber que hi ha seguretat i que estem compromesos amb la salut”, ha assegurat el president, que ha assenyalat que l’alarmisme genera “una situació indesitjable per a tots”.
A la reunió, en què també ha estat present la directora general de Diàleg Social, Zulima Pérez, han assistit el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez; el secretari general de CCOO PV, Arturo León, i el president de la CEV, Salvador Navarro.

El titular de el Consell ha recordat que “no es tracta d’una situació d’alarma, sinó de preocupació” i que s’està treballant de manera coordinada amb el Govern d’Espanya i amb l’Organització Mundial de la Salut.

Per la seua banda, el president de la CEV, Salvador Navarro, ha afirmat que la preocupació ha de ser la d ‘ “una malaltia més” i no generar situacions d’alarma. A més, ha explicat que, segons empreses valencianes que han viatjat a altres països dins i fora de la Unió Europea, la situació a tots ells és “de normalitat”.

El secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez, ha demanat “racionalitat i sentit comú” davant “aquesta psicosi desorbitada” i ha subratllat la necessitat d’escoltar a la comunitat científica.

També el secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha demanat calma, després de recordar que la situació està “absolutament controlada” i que Espanya té “un sistema salut de referència mundial”. Així mateix, Lleó ha advertit que un estat d’alarma pot generar “impactes no desitjats” en l’economia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*