Yátova posposa els seus dies grans de Falles la plantà dels cuals estava prevista per a este dimecres

Post també disponible en: Castellano

Tal com ha confirmat l’alcalde de Yátova, Miguel Tórtola, l’Ajuntament que ell presideix “seguint estrictament les indicacions transmeses pel Ministeri de Sanitat i per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana” també ha acordat posposar la celebració dels dies grans de falles al municipi.

“Les competències no són nostres, i les pautes somni ens han marcat són les que nosaltres hem de seguir», en paraules de l’alcalde.

La població Yátova tenia previst gaudir de la festivitat de les Falles des d’aquest mateix dimecres, data en la qual s’havia fixat la plantà de l’monument gran i de l’infantil que cada any munta l’única comissió del municipi, la Muntanya Alton.

A més, Miguel Tórtola també ha anunciat el tancament de el Centre Respir de la localitat a partir de dilluns que ve. L’alcalde ha explicat que, “tot i que fins a la data no hi ha cap cas de coronavirus registrat al municipi, volem donar suport a les mesures de protecció i evitar la possibilitat que es produeixin contagis aquí protegint als nostres majors”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*