Divalterra finalitza la primera ronda formativa a les pymes sobre les possibilitats d’Internet en els negocis

Fins al moment, aquesta acció s'ha dut a terme en els municipis d'Ontinyent, Chiva i Montcada.
Fins al moment, aquesta acció s'ha dut a terme en els municipis d'Ontinyent, Chiva i Montcada.
Fins al moment, aquesta acció s'ha dut a terme en els municipis d'Ontinyent, Chiva i Montcada.
Fins al moment, aquesta acció s’ha dut a terme en els municipis d’Ontinyent, Chiva i Montcada.

Aquesta acció s’emmarca en els servicis que ofereix l’empresa pública de la Diputació de València a través de la Xarxa ADL’s

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, finalitza el primer cicle de jornades formatives dirigides a responsables d’empreses del sector comercial i representants de l’associacionisme empresarial amb l’objectiu de traslladar la importància de tindre presència online a les xicotetes empreses.

Així, el curs, titulat ‘Immersió digital en les pymes comercials: com traure profit d’Internet per al nostre comerç’, s’ha desenvolupat a través de l’Àrea d’Estudis i Planificació Estratègica de Divalterra, com a part dels serveis que s’ofereixen als Agents de Desenvolupament Local de la província a través de la Xarxa ADL’s.

Fins al moment, aquesta acció s’ha dut a terme en els municipis d’Ontinyent, Chiva i Montcada. Així mateix, tindrà lloc el pròxim 12 de desembre a Ayora i està previst que altres localitats com Aldaia, Almussafes, Alzira, Benetússer, l’Eliana, Quart de Poblet, Quartell, Torrent, Catarroja, Alboraya, La Pobla de Vallbona i Alcàsser acullen aquesta jornada a principis de 2018.

Des de la Gerència de Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines ressalten “la necessitat de cooperar entre institucions per a contribuir al desenvolupament socioeconòmic dels municipis a través d’accions formatives específiques per a cada sector”. En aquest sentit, apunten que aquesta activitat “és un reflex del compromís de l’empresa pública Divalterra d’estar al servei dels municipis a través d’iniciatives com aquesta, que redunden en el benefici dels ciutadans”.

La presentació, a càrrec de personal tècnic de Divalterra, té un format de ponència, amb una durada aproximada de 90 minuts, i analitza amb un llenguatge clar i senzill les conclusions de les principals dades estadístiques i estudis especialitzats relacionats amb l’ús d’Internet per les pimes, així com els nous hàbits de consum d’una clientela cada vegada més exigent.

A més, es dóna a coéixer el portal www.galeriaempresarial.es, una web coordinada per Divalterra on publicar fotos, productes destacats, descripció de serveis, i enllaços a les webs o perfils en xarxes socials de les empreses dels municipis de la província, a més de situar l’establiment sobre un mapa, podent visualitzar online la seua activitat i la seua clientela potencial de manera senzilla i gratuïta.

Finalment, per a aquelles empreses que estiguen plantejant-se donar el salt a la venda a través d’Internet, es donen a conèixer les diverses possibilitats existents per a poder obrir un nou canal de venda amb resultats adaptats a l’exigència de la clientela i al mínim de despeses operatives, complementant-se així amb el cicle de jornades, ja finalitzat, d’impuls al emprendiment i l’economia social que s’ha dut a terme en deu municipis de la mà de SECOT i FEVES.

Les entitats locals interessades a acollir aquesta jornada informativa poden contactar amb l’Àrea d’Estudis i Planificació Estratègica de Divalterra enviant un e-mail a planestrategica@divalterra.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*