El Pla de Millora d’Espais Educatius de la Diputació de València beneficia Turís amb 76.000 €

Una imagen panorámica de la población de Turís.
Una imagen panorámica de la población de Turís.

El centre d’educació infantil La Trilladora i el centre de formació de persones adultes, tots dos de titularitat municipal, van a rebre una subvenció de 76.000 € (38.000 € per a cada centre) per part de la Diputació de València.
Esta ajuda correspon al nou Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 que ha presentat la Diputació de València i que sufragarà les obres de condicionament i adequació de tots els centres educatius de titularitat municipal de les comarques valencianes. Més concretament enguany rebrà l’ajuda la guarderia municipal mentre que l’escola d’adults serà la beneficiària en 2019.

Eugenio Fortaña, Alcalde de Turís, destaca que es tracta de quanties realment elevades “la qual cosa ens permetrà realitzar intervencions importants. Els ajuntaments podrem fer front a projectes amb la tranquil·litat de disposar d’aquestes quantitats gràcies a l’aposta de la Diputació de València”.

A més, es tracta de “condicionar i millorar espais educatius per a oferir en condicions òptimes un servei públic tan important com és l’ensenyament de les persones”.

 

 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*