El PSOE de Benifaió denuncia l’existencia de rates al Parc de Valmonte

Una de las imágenes facilitada por el PSOE.
Una de las imágenes facilitada por el PSOE.

«Aquest any 2013 hem tornat a incidir que el problema persisteix inclús ara amb fotografies  d’ exemplars morts al parc i no es posa cap solució.  EL PP i la Sra. Arcís no han posat cap solució i el Grup Municipal Socialista es testic de com les rates continuen estant al parc», han manifestat des de’l PSOE.

«A mes, recentment, també vam presentar una moció per a que es repararen  totes les deficiències de tots el parcs del nostre poble i que es fera un manteniment com cal, ja que donene vergonya».

«Davant aquesta nova alerta demostrable el que no podem entendre és com des de l’Ajuntament, en el moment que els Socialistes li advertim de la colònia de rates ja fa quasi un any, no s’ hagen pres el tema amb serietat i s’ hagen posat els mitjans necessaris per a solucionar el problema».

«Li recordem a la Sra. Arcís que el parc és freqüentat per molts veïns i sobretot per xiquets i xiquetes i que els veïns de Benifaió no es mereixem tenir un parc amb rates en els arbres o per terra».

«Que faça menys turisme comarcal per eixir a la foto i que es centre en solucionar els problemes que hi ha al nostre poble i més quan nosaltres ja li ho havíem advertit», tal como han finalizat des d’el grup socialista.


 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*