El PSPV de Benifaió critica l’actuació de l’alcaldessa respecte a la depuradora de la urbanització Pla de les Clotxes

PSPV de Benifaió:
La gestió dels terrenys que componen la Urbanització Pla de les Clotxes va ser objecte de cessió a favor de l’Ajuntament de Benifaió, excepte el manteniment de les zones verdes per existir una discrepància d’una de les parcel·les dotacionals.
Segons l’actual legislació autonòmica l’Entitat Pública Encarregada de la Depuració de les Aigües Residuals de la GENERALITAT VALENCIANA s’ha de fer càrrec del seu finançament, o bé ser objecte de cessió a favor de la mateixa.
El terreny sobre el qual està construïda la depuradora està qualificat com a sòl agrícola d’especial protecció, el qual està modificat en l’avanç del nou PGOU a sòl dotacional. Aquesta modificació s’aprofita ara en el referit PGOU, encara que podria haver-se realitzat amb anterioritat en qualsevol moment; és a dir, que no serveix l’excusa d’aquest inconvenient URBANÍSTIC.
En el fet que l’Empresa Pública es fera càrrec del finançament és l’altra solució que es podria apuntar.
Segons les dades econòmiques L’AJUNTAMENT, ENCARA QUE NO ESTÀ OBLIGAT PER LLEI, HAURIA PAGAT UNS 100.000 € EN EL MANTENIMENT DE LA DEPURADORA. Aquests pagaments tenen UNA OBJECCIÓ CONTINUADA DEL DEPARTAMENT D’INTERVENCIÓ JA QUE, LA FALTA DE CONTRACTE LEGAL IMPEDEIX LA SEVA FISCALITZACIÓ; i això des de fa més de cinc anys.
Per tant Arcis no pot adduir desconeixement ja que mes rere mes, el DEPARTAMENT D’INTERVENCIÓ li recorda la falta de legalitat d’aquests pagaments.
Aquest costo haurien de ser satisfets per l’ENTITAT PÚBLICA DE LA GENERALITAT VALENCIANA.
És a dir, QUE LA APATIA DE AMPARO ARCIS, EL SEU DESDENY I LA SEVA INEFICÀCIA ENS HA COSTAT ALS CIUTADANS DE BENIFAIÓ MÉS 100.000 EUROS EN ELS ÚLTIMS CINC ANYS.
Si tenim en compte que ARCIS PORTA GOVERNANT DEU ANYS seria covard que adduís la famosa frase dels populars «HERENCIA RECIBIDA» ; més aviat podríem parlar de manifesta negligència.
Les nostres preguntes en els plens de l’ajuntament al respecte està motivant que, després de DEU ANYS DE GOVERN, Arcis haja començat a fer gestions; per això el nostre grup es congratula que, per la nostra feina d’oposició, s’estiga arribant al final d’aquest despropòsit, encara que ens ha costat més de 100.000 euros.
EL GRUP MUNICIPAL PSPV-PSOE DE BENIFAIÓ DEMANA QUE NO DEMOREN MÉS LES GESTIONS PERTINENTS PER A SOLUCIONAR AQUESTA SITUACIÓ DE DESPROPÒSIT que ha suposat i que està suposant un cost elevat per a l’economia del nostre ajuntament, mentre que d’altra banda sagnem als nostres ciutadans amb impostos.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*