El socialistes de Benifaió acusen l’alcaldessa de «despilfarrar els diners públics»

Els socialistes de Benifaió afirmen que l’alcaldessa, Amparo Arcís, es gasta, a falta de dos mesos per acabar la legislatura, 13.310 euros en contractar, per decret, a una empresa per a assessorament esportiu per al poble de març a desembre (núm decret 545 del 8 d’ abril de 2015), el que vénen a ser 1.331 euros / mes.

Davant la detecció d’aquesta contractació, el Grup Municipal Socialista vol denunciar dues qüestions molt importants, perquè pensem que aquesta contractació supera ja el sentit comú i posa novament de manifest que la Sra. Arcis ha perdut completament el nord i viu a un altre món i mes tenint en compte les necessitats que hi ha al nostre poble.

D’una banda que aquest servei es podria haver cobert, si per a l’equip de govern és prioritari, (qüestió molt discutible) a través d’un pla d’ocupació local o beques per a estudiants locals i així fomentar l’ocupació, tal com nosaltres hem reivindicat i demanat en moltes ocasions. Per a nosaltres, que l’Ajuntament done treball és la prioritat número u que tenim.

I d’altra banda, considerem un total abús o burla, que en les necessitats que tenim al nostre poble, i a falta de menys de dos mesos per a que finalitze la legislatura, es gasten 13.310 euros per a assessorament esportiu. Pensem que el que deu treballar més i gastar menys en contractes és el regidor d’esports, el Sr. Villanueva.

Aquest servei que es contracta no és un servei mínim que legislativament l’ajuntament ha de prestar. La motivació que consta en l’expedient del regidor Villanueva amb l’aprovació de l’alcaldessa no és una motivació ni és res. Pagar 1.331 euros al mes per 6 hores a la setmana en el seu despatx en l’ ajuntament, acudir a 3-4 events esportius al mes i atenció telefónica de 9:00-20:00 de dilluns a dijous… a una empresa, que damunt QUE NI ÉS DEL POBLE per un servei no essencial ni necessari i en aquestes condicions és una burla a tots els veïns i veïnes de Benifaió.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*