Fotogalería: Luis Félix Martínez guanya la XIII edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria

Luis Félix Martínez ha guanyat la XIII edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria
Luis Félix Martínez ha guanyat la XIII edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria
Luis Félix Martínez ha guanyat la XIII edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria
Luis Félix Martínez ha guanyat la XIII edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria

El Gran Fons de Turís memorial Raimon Soria gaudeix de bona salut i mostra d’açò són els més de 600 corredors —entre prova absoluta, categories inferiors i carrera d’iniciació— que van partir de la línia d’eixida per a afrontar els 16 km que consta (8,5km la carrera d’iniciació).

Malgrat ser un matí realment fresc l’esperit esportiu va resultar vencedor pels ànims i les ganes de tots els participants que d’esta forma donaven inici també el VIII Circuit Ribera del Xúquer de Caixa Popular.
En la categoria absoluta el vencedor va ser Luís Félix Martínez Gómez, del Serrano Club d’Atletisme, amb un temps de 53:23. Tot un honor comptar amb la presència d’este prestigiós corredor per a esta prova turisana que s’ha consolidat ja i que és referència per als amants del running.

En segon i tercer lloc van quedar José Luís Almi, del Almirunning Cullera, i Alejandro Tormo, del Riberfire and Ricky , amb 54:24 i 55:04 respectivament. Les tres primeres fèmines a arribar a meta van ser Lucía Alberola, del Crespo Runners, amb 01:08:20; Sandra Pla, del Caixa Rural Algemesí, amb 01:08:56; i Aurora Piqueres, del Riberfire and Ricky sporteam, amb 01:09:57.

En l’apartat local Jesús Quiles va ser el primer realitzant una superba actuació i quedant sisè de la general amb 58:20. Jaime Lozano i Javi Guaita, amb 01:02:20 i 1:03:58 van copar el podi masculí mentre que en el femení ho van fer María Domingo, del Marjana Chiva, amb 01:19:55; Silvia Fortaña, del Club Natació Turís, amb 01:28:01 i Ada Salazar, del Pioneros de Sudamérica, amb 01:41:02.

L’Ajuntament de Turís prepara cada any la carrera amb la inestimable col·laboració del Club Triesport de Turís que s’encarrega de l’estupenda organització que any rere any atrapa a tanta quantitat de corredors.
El regidor d’Esports, Iván Picó, que es va encarregar del lliurament de trofeus junt amb l’Acalde, Eugenio Fortaña, i representants de Caixa Turís, entitat que també col·labora amb el gran fons, va voler manifestar el seu “agraïment a tots els que fan possible que ja siga un referent. El treball del Club Triesport és impagable però també cal esmentar als voluntaris, Policia Local, Protecció Civil, a integrants del Club BTT i als patrocinadors. Sense oblidar a la gent en els carrers animant i, per descomptat, a la presència un any més de la família de Raimon Soria”.

Eugenio Fortaña es va manifestar en els mateixos termes: “crec que el gran fons és una prova de tots i el seu indubtable èxit és fruit del treball col·lectiu gràcies al qual el nostre municipi ofereix una de les seues millors cares, la de l’esport i la solidaritat”. I és que la present edició va tenir també un component benèfic, ja que la recaptació obtinguda es va destinar íntegrament a AVAPACE, a la qual es va donar 585 euros.

Totes les classificacions, tan individuals com per equips, poden consultar-se en la web de Cronorunner.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*