«Idees que ens fan créixer», lema de la candidatura de Vicente Muñoz a la JLF d’Alzira

«Idees que ens fan créixer, este lema resumeix les bases del projecte establert per als propers dos anys: experiència, coneixement, treball, serietat i transparència», tal com va informar el candidat a la presidència de la Junta Local Fallea d’Alzira, Vicente Muñoz.

«Després de huit anys de treball, les Falles d’Alzira continuen essent la meua màxima prioritat, he treballat per fer créixer la seua projecció, continuant amb les millores i innovacions que s’han anant incorporant. Presente novament la meua candidatura a Presidente de JLFA amb un nou projecte i rodejat d’un equip de gent amb noves cares, gent veterana, ex-presidents de comissió i molta gent jove il·lusionada amb este projecte» com va afetgir.

«Essent la meua última candidatura, este nou projecte plasma l’esforç realitzat, on hem aconseguit incrementar la bona imatge de les nostres Falles de cara a l’exterior de la Ciutat, donant-li el lloc que es mereixien. Així com en el marc de la nostra Ciutat fer conviure la festa amb la resta de la població. El compromís del meu equip i meu. No es altre que continuar millorant la tasca realitzada ja iniciada i on s’ha aconseguit nombrosos reconeixement per a les Falles», ha finalizat Vicente Muñoz.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*