La campanya Reciclamon promociona el reciclatge i el medi ambient este cap de setmana en la fira AgroGuadassuar

A partir d’esta vesprada, i durant tot el cap de setmana, la campanya Reciclamon i el Planeta Infinit, promoguda pel Consorci Ribera i Valldigna i la Diputació Provincial de València, està present a Guadassuar, en el marc de la fira AgroGuadassuar, amb diferents activitats educatives i lúdiques per a conscienciar sobre els residus i la importància del reciclatge per al medi ambient.
Diverses carpes de Reciclamon seran l’escenari dels tallers d’educació mediambiental i reciclatge para escolars. Esta campanya, creada i dissenyada per educadors ambientals, està dirigida a convertir als escolars en «agents mediambientals RECICLAMON» per a protegir i defensar el medi ambient, una important missió que, al seu torn, els promou a ser formadors entre les seues famílies i entorn més proper, arribant així a un major públic possible.
Amb Reciclamon i el planeta infinit, el Consorci Ribera i Valldigna i la Diputació de València pretén formar als escolars des d’un punt de vista diferent i implicar-los al màxim en el procés del reciclatge dels residus urbans i domèstics. Al costat de les carpes de Reciclamon s’instal·la també diversos espais d’activitats de la campanya Recicla amb els Cinc Sentits de la Generalitat Valenciana.
La campanya es desenvolupa per a estudiants de Primària de municipis de les comarques que integra el Consorci amb tallers realitzats per un complet equip d’educadors ambientals. Augmentar el nivell de conscienciació ambiental dels escolars, implicant-los en la gestió dels residus generats en els seus municipis com a part activa del reciclatge dels mateixos, és l’objectiu central d’estes activitats que estan sent rebudes satisfactòriament en els centres docents.
Esta campanya també està dirigida a les veïnes i veïns amb l’engegada d’un Pla d’informació sobre els mitjans i infraestructures existents en els seus municipis, com són els Ecoparcs i Ecomòbils, així com els beneficis ambienta’ls de l’ús dels mateixos que contribueixen a millorar i protegir el nostre entorn, cercant la màxima cooperació ciutadana per a poder millorar els ràtios de reciclatge de residus, evitant les males pràctiques ambientals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*