La Diputació destina 165.000 euros a la conservació del patrimoni immoble de la Canal de Navarrés

La Diputació de València destinarà 165.000 euros a la conservació i protecció del patrimoni immoble dels municipis de la Canal de Navarrés per mitjà del programa provincial que anualment impulsa amb esta finalitat.

Algunes d’estes ajudes corresponen als municipis d’Enguera, que començarà a restaurar la muralla nord del recinte superior del castell, Quesa, que iniciarà les obres de restauració de la parròquia de Sant Antoni Abat, i Pedralba, que abordarà la reparació de la torre del campanar.

La corporació provincial promou este tipus d’ajudes econòmiques des de l’any 2004.L’última convocatòria resolta correspon als exercicis 2014 i 2015, que distribuirà un total de 4.280.000 euros en tota la província i beneficiarà 133 edificis amb valors històrics, artístics o que siguen d’interés en els municipis valencians.

El programa inclou edificis emblemàtics en estes poblacions i que són d’accés o d’utilització pública, o dels elements integrats, ja siguen de caràcter civil o religiós i de titularitat pública o privada, sempre que en este últim cas es tracte d’entitats sense ànim de lucre i que l’actuació tinga una importància especial per al municipi en què s’ubica.

Del total de 4.280.000 euros destinats a este tipus de subvencions, la corporació provincial ha distribuït ajudes a ajuntaments per valor de 2.139.764,96 euros, mentres que 2.140.235,04 euros s’han concedit a institucions sense ànim de lucre.

La Diputacióimpulsa anualment tres línies de subvencions econòmiques: per a restaurar béns mobles, immobles i locals dedicats a activitats musicals en els pobles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*