La Diputació destina 268.550 euros a la conservació del patrimoni immoble de Requena-Utiel

La Diputació de València destinarà 268.550 euros a la conservació i protecció del patrimoni immoble dels municipis de Requena-Utiel, a través del programa provincial que anualment impulsa amb aquest fi.

Entre altres municipis, Requena farà obres urgents de consolidació estructural i impermeabilització de la coberta de la capella del cementeri municipal; Caudete de las Fuentes posarà en marxa el projecte de restauració interior de la parròquia Nativitat de la Mare de Déu, eliminació de barreres arquitectòniques i substituirà el paviment deteriorat i, per la seua banda, Camporrobles pintarà l’interior de la parròquia de l’Assumpció.

La corporació provincial promou aquest tipus d’ajudes econòmiques des de l’any 2004.L’última convocatòria es va aprovar per l’equip de govern anterior, corresponent als exercicis 2014 i 2015, que distribuirà un total de 4.280.000 euros a tota la província i beneficiarà 133 edificis amb valors històrics, artístics o que siguen d’interés als municipis valencians.

El programa inclou aquells edificis emblemàtics a les poblacions, d’accés o utilització pública, o dels elements hi integrats, ja siguen de caràcter civil o religiós i de titularitat pública o privada, sempre que en aquest últim cas siguen entitats sense ànim de lucre i que l’actuació tinga una especial importància per al municipi en què s’ubique.

Del total de 4.280.000 euros destinats a aquest tipus de subvencions, la corporació provincial ha distribuït ajudes a ajuntaments per un valor de 2.139.764,96 euros, mentre que 2.140.235,04 euros s’han concedit a institucions sense ànim de lucre.

La Diputació impulsa anualment tres línies de subvencions econòmiques per a restaurar béns mobles, immobles i locals dedicats a activitats musicals als pobles.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*