La Pobla renova les borses de treball per donar oportunitats d’ocupació

L'Ajuntament de la Pobla aprova una rebaixa del tipus impositiu que s'aplica sobre l'Impost de Bens Immobles.
L'Ajuntament de la Pobla aprova una rebaixa del tipus impositiu que s'aplica sobre l'Impost de Bens Immobles.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona accelera procés de renovació de les borses de treball després d’anys sense oferta d’ocupació pública. Esta situació estava generant problemes en la substitució de personal i noves contractacions, ja que moltes d’estes borses dataven dels anys 2005 i 2006,i o bé s’havien acabat, o els seus integrants ja no estaven interessats en l’oferta.

En estos moments estan  realitzant-se les proves per a les places de professors de l’escola d’adults de les especialitats castellà-anglés i valencià-castellà. També està prevista la publicació del llistat provisional de borses de mestre i electricista. A més, l’Ajuntament convocarà pròximament les borses d’arquitecte tècnic, tècnic de joventut, tècnic de medi ambient i tècnic d’administració.

Des de l’inici de legislatura, l’Ajuntament ha iniciat un procés de renovació de les borses de treball que es trobaven obsoletes i que ocasionaven problemes per a la contractació de personal. En este sentit s’han renovat les borses de auxiliar i de tècnic de l’Escola Infantil que ja no comptaven amb personal per a realitzar substitucions i poder prestar el servici.

Estes són només algunes de les borses que es convocaran al llarg d’esta legislatura. La regidora de personal, Iris Marco, ha destacat que amb esta iniciativa “es vol donar resposta a una necessitat del municipi que arrossegava borses insuficients per a les necessitats del municipi”. Marco ha assenyalat que amb estes mesures «es complix amb el compromís de renovar les borses i donar oportunitats a tots de poder accedir a la funció pública en un moment en què el mercat laboral es troba en una situació complicada».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*