La XIV Fira Agrícola i de Comerç de Turís atrau milers de visitants en la seua nova ubicació

Autoridades, Reina de las Fiestas y testeras durante la inauguración de la feria.
Autoridades, Reina de las Fiestas y testeras durante la inauguración de la feria.
Autoridades, Reina de las Fiestas y testeras durante la inauguración de la feria.
Autoridades, Reina de las Fiestas y testeras durante la inauguración de la feria.

La nova ubicació de la fira al llarg de l’Av. Corts Valencianes ha sigut positiva, ja que tant el dissabte com diumenge va ser continu l’anar i tornar de persones interessades pels productes exposats o bé coneixien de primera mà els negocis, establint així una relació comercial que també resulta interessant com a resultat d’aquest tipus d’esdeveniments.

La inauguració va tenir lloc el divendres a la vesprada i va comptar amb la participació institucional de Bartolomé Nofuentes, Diputat de Contractació i Central de Compres de la Diputació de València, així com amb la presència de representants de les principals associacions i entitats locals, i alcaldes i regidors de la comarca.

La gran varietat és quasi la marca distintiva de la Fira Agrícola i de Comerç de Turís amb presència de vivers, floristeria, automoció, maquinària agrícola, odontologia, residències, jogueteria, bijuteria artesanal, miniatures taurines de fusta, complements, moda, pastisseria, assegurances, les dues cooperatives turisanes (La Baronia i La Turisana), i així un llarg etcètera.

Sense oblidar que també s’organitzen activitats complementàries que han gaudit de gran èxit com les masterclass de zumba i botes kangoo, la batuclown o la cata maridatge oferida per La Baronia i Dulces Filiberto que enguany ha incrementat el seu aforament.

L’alcalde de la localitat, Eugenio Fortaña, es mostrava satisfet al tancament d’aquesta edició. “Realment estem demostrant que apostem fermament per aquesta fira afavorint l’arribada i la ubicació dels expositors així com la possibilitat que durant aquests dies siguen ells els protagonistes, es donen a conéixer i es puga generar activitat econòmica”. Fortaña ha manifestat el seu agraïment a tots ells, “tant als nous com als veterans, per la seua confiança en aquesta cita i concretament a les cases de maquinària agrícola i automoció per a les quals suposa un esforç especial poder assistir”.

Iván Picó, Regidor de Comerç, també ha volgut ressaltar el canvi d’ubicació com un encert. “Malgrat les molèsties que hem pogut ocasionar amb el tràfic, ha quedat palés que la fira en l’avinguda guanya en vistositat i en ordre i permet al públic visitar-la més còmodament”. Al mateix temps, “ha permés que si algú passava per Turís i no s’havia assabentat, es trobava de cara amb ella amb el que convidava a parar i visitar-la”.

La col·laboració de la Regina de les Festes, Carolina Algarra, i la seua cort d’honor així com de les associacions d’Ames de Casa i Agrupació Cultural mitjançant el repartiment d’orxata als assistents és un aspecte que també contribueix a fer més atractiu el passeig per la fira.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*