L’Eliana celebra el dia de la Policia Local

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha obert l'acte amb unes paraules d'agraïment al cos de la Policia Local.
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha obert l'acte amb unes paraules d'agraïment al cos de la Policia Local.
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha obert l'acte amb unes paraules d'agraïment al cos de la Policia Local.
L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha obert l’acte amb unes paraules d’agraïment al cos de la Policia Local.

La Policia Local de l’Eliana ha festejat, aquest divendres pel matí, el seu dia gran en un acte celebrat en la plaça del País Valencià, en el qual s’han distingit a diversos agents, s’ha concedit una mètopa policial d’agraïment a la caserna de la Guàrdia Civil (a la Pobla de Vallbona) i s’han atorgat quatre premis als xiquets i xiquetes participants en els cursos d’Educació Viària que imparteixen els agents en els centres educatius del municipi.

La plantilla de la Policia Local de l’Eliana ha estat acompanyada avui per l’alcalde del municipi, Salva Torrent; la diputada provincial, Mercedes Berenguer; representants de la corporació municipal; l’inspector cap de la Comissaria de Policia Nacional de Paterna; el capità de la Comandància de Llíria; el comandant del lloc de la Guàrdia Civil a la Pobla de Vallbona; els caps de la Policia Local de la Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve i Paterna; el sergent de Bombers de l’Eliana; el cap de Protecció Civil de la nostra localitat; i un nodrit grup de representants de la societat civil local.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha obert l’acte amb unes paraules d’agraïment al cos de la Policia Local, ressaltant que en el treball que realitzen cada els i les agents «brilla per la seua professionalitat i dedicació». El primer edil ha destacat la vocació de servei públic i la solidaritat amb tota la ciutadania com a «elements que defineixen la identitat dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, i que serveixen de referent i inspiració a la resta de persones. És un dels col·lectius millor valorats per la societat, per la qual cosa és necessari reconéixer i felicitar a tots els seus membres». Torrent també ha destacat la important labor de la Prefectura Local: «La policia de proximitat i la formació contínua dels agents estan generant excel·lents resultats, i prova d’açò són les distincions que avui s’efectuen».

Seguidament, s’ha guardonat a diversos agents per diferents actuacions; entre elles, l’evacuació de quatre menors d’una casa en flames, o la ràpida detenció de dues persones que havien causat diversos robatoris en el municipi. També s’han concedit premis als agents que han participat en el torneig de tir de precisió, i s’ha concedit una mètopa policial d’agraïment a la caserna de la Guàrdia Civil a La Pobla de Vallbona, «pel seu treball i col·laboració en l’exercici de les seues funcions al costat de la Policia Local i per l’atenció a la ciutadania de la nostra localitat».

Finalment, s’ha fet lliurament a quatre escolars de l’Eliana dels premis per la promoció de l’Educació Viària, que enguany han complit la seua XXV edició. En els diferents cursos teòrics i pràctics impartits pels agents han participat 669 alumnes de primària i 160 de secundària dels CEIP Verge del Carme, Garbí, Montealegre i l’Olivera; els col·legis Rivas Luna, Helios i Iale; i la guarderia ‘Hada’.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*