Les societats musicals de la Canal de Navarrés rebran 35.000 euros de la Diputació

als dels municipis de la comarca de la Canal de Navarrés per mitjà del programa provincial que anualment impulsa a aquest efecte.

Amb aquestes ajudes, la Unión Musical Santa Cecilia d’Énguera millorarà i condicionarà el seu local social.

La corporació provincial promou aquest tipus d’ajudes econòmiques des de l’any 2004. L’última convocatòria resolta correspon als exercicis 2014 i 2015, que distribuirà un total de 2.920.000 euros en tota la província i beneficiarà 73 municipis.

El programa inclou les obres per a millorar els locals que utilitzen les societats musicals, com ara les sales d’assajos, auditoris, escoles, aules, entre altres. La titularitat dels espais és pública o privada, sempre que en aquest últim cas es tracte d’entitats sense ànim de lucre i que l’actuació tinga especial importància per al municipi en què es troba.

Del total de 2.920.000 euros destinats a aquest tipus de subvencions, la Diputació de València ha distribuït ajudes a ajuntaments per valor d’1.552.719,03 euros, i d’altra banda 1.367.280,97 euros s’han concedit a institucions sense ànim de lucre.

La Diputació impulsa anualment tres línies de subvencions econòmiques per a restaurar béns mobles, immobles i locals dedicats a activitats musicals en els pobles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*