L’escola municipal de futbol base Atlètic Turís es presenta davant la seua afició

L'escola municipal de futbol base Atlètic Turís amb el alcalde, Eugeni Fortaña y el concejal d'esports, Gabi Hervàs.
L'escola municipal de futbol base Atlètic Turís amb el alcalde, Eugeni Fortaña i el concejal d'Esport Base, Gabi Hervàs.
L'escola municipal de futbol base Atlètic Turís amb el alcalde, Eugeni Fortaña y el concejal d'esports, Gabi Hervàs.
L’escola municipal de futbol base Atlètic Turís amb el alcalde, Eugeni Fortaña i el concejal d’Esport Base, Gabi Hervàs.

Amb la il·lusió com a al·licient i els jugadors com a únics protagonistes es va presentar abans o afició l’Escola Municipal de Futbol Base Atlètic Turís. Els vuit equips que la conformen van desfilar entre aplaudiments de familiars i amics per a anar component la gran foto de família.

El Regidor d’Esport Base, Gabriel Hervàs, es va encarregar de començar la gala animant a tots els integrants de l’escola a “gaudir amb l’esport d’una manera sana i sempre són el respecte com a bandera. Si ho passeu be practicant el futbol açò és l’important. Després ja vindran els èxits”, va animar el regidor.

Al mateix temps va manifestar el seu agraïment als pares per confiar en el cos tècnic de l’escola i pel sacrifici que suposa acompanyar-los setmana rere setmana al llarg de la lliga.

I a partir d’ací un a un van ser presentats tots els equips de l’escola entre aplaudiments i fervorosos crits de l’afició. Enguany Atlètic Turís jugarà en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví A i B, benjamí, prebenjamí i querubí

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*