Manifest a Benifaió contra la violència de gènere

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís, junt amb regidors, treballadors del consistori i veïns, ha llegit un Manifest a la Plaça Major en repulsa contra esta lacra social.
Al Manifest s’ha destacat, entre altres arguments, el següent:

«Aquest Ajuntament torna a manifestar-se per la gravetat de la situació, no com un acte recordatori sinó de plasmació d’una realitat present en la nostra societat»
«Per això, des d´aquesta institució, els grups polítics que hi tenim representació, tenim la ferma voluntat de manifestar un altre any més la nostra repulsa contra els maltractaments cap a qualsevol ésser humà i, especialment hui, contra la violència cap a les dones».
«Des des d´aquesta institució ens comprometem a impulsar i recolzar, amb tots els recursos necessaris, qualsevol acció pública o privada que fomente el coneixement de la vulneració dels drets de les dones víctimes dels maltractaments».
«És per això que aquest ajuntament es compromet a no reduir ni recursos ni servicis ni pressupostos per a combatre la violència de gènere».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*