Música, esport i promoció del valencià a les celebracions del 9 d’octubre a La Pobla de Vallbona

La Pobla de Vallbona va a celebrar el 9 d’Octubre amb diversos actes esportius, culturals i festius. A les 11.30 s’iniciarà la tradicional Festa de la Bicicleta, que enguany celebra la XV edició. Un acte que es preveu multitudinari i té la sortida al mercat municipal. Este passeig per un circuit urbà de 6 quilòmetres és una cita familiar que any rere any guanya més participants. Després del passeig, es farà un sorteig de regals entre els assistents.

D’altra banda, l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA, vol aprofitar el Dia de la Comunitat Valenciana per a promocionar la nostra llengua sota el lema “Connecta’t al valencià”. L’estand instal·lat davant del Centre Social estarà carregat de moltes sorpreses, tallers, jocs i obsequis.

Per la vesprada, a les 19 hores, l’auditori de la Casa de la Cultura serà l’escenari del Concert Commemoratiu del 9 d’octubre, a càrrec de la Banda de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona.

Però no acaben ací les activitats, així, el diumenge 11 d’octubre a les 18.30 hores hi haurà una ‘Dansà Popular’ amb la participació dels grups de danses tradicionals valencianes del Camp de Túria i convidats de tota la Comunitat. Es realitzarà en cercavila, des de la porta de l’Ajuntament fins a la Casa Gran.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*