Obres d’urgència a les urbanitzacions de La Pobla de Vallbona

Ja estan en marxa les obres d’adeqüació d’alguns camins afectats per les últimes pluges. Els equips de treball han compactat terra a les zones amb clots per a facilitar l’accés i evitar perills, especialment en carrers costeruts.
Les primeres obres ja s’han dut a terme a la urbanització del Pouet però està previst que també s’actue a altres punts. Fonamentalment a la zona nord (Lloma Llarga I i II, a Rincons, Maquiva) i a la urbanització Gallipont. Totes elles són les més afectades i les que necessiten d’una actuació més ràpida.
Les obres, coordinades des de les regidories d’Urbanisme i Serveis i Urbanitzacions i Projectes Urbans, són una sol.lució d’urgència donat la situació en què es trobaven alguns carrers.
Però, des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona asseguren que estes obres d’urgència s’han fet “donat les possibilitats econòmiques del consistori i dels ciutadans però amb la intenció de fer un estudi més profund de les necessitats d’obres a les urbanitzacions, especialment a les de la zona nord per buscar sol.lucions a mig termini i amb un cost econòmic sostenible”
El full de ruta de les regidories d’Urbanisme i d’Urbanitzacions és realitzar l’estudi per a oferir alternatives a totes les zones afectades i posteriorment consensuar-ho amb els veïns afectats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*