Romeu visita L’agrupació socialista de Mareny de Barraquetes

L’Agrupació Socialista del Mareny de Barraquetes va comptar este dilluns amb la presència del Vicesecretari General i Portaveu del PSPV-PSOE, Francesc Romeu. A la reunió van assistir al voltant de cinquanta afiliats i simpatitzants per parlar del panorama polític actual, incidint en la situació a la qual ens ha conduït el Govern del Partit Popular.

Romeu va denunciar la corrupció i la mala gestió que s’està donant durant el govern popular i va afirmar que ara són “els valencians i les valencianes els qui han d’implicar el deute”. També va fer referència al moment actual, descrivint els pressupostos de la Generalitat com “els més antisocials de la història” atès que les retallades s’han donat “en els pilars fonamentals de l’Estat de Benestar: Educació i Sanitat” i va posar com a exemple la privatització de l’Hospital de la Ribera.

Un altre tema que va destacar va ser la Conferència Política del PSOE que es va donar el cap de setmana passat i es resumeix en tres colors: el roig de les persones: «hi ha que estar de nou defensant als nostres veïns i amb açò l’estat de benestar que el PP està desmantellant.» El verd de la defensa del medi ambient i noves formes d’eixir de la crisi i el morat de la igualtat, que tots tinguem les mateixes oportunitats, defensa d’escola publica i laica, trencar el concordato amb la santa seu.

El Vicesecretari socialista va explicar que es va posar de manifest la intenció dels socialistes que quan tornen a governar no solament serà reconstruït l’Estat de Benestar, “que el PP ens està arrabassant”, sinó que la seua intenció serà protegir-lo mitjançant una modificació en la Constitució “perquè en un futur ningú puga destruir el que tant ens ha costat de fer”.

Romeu, per a concloure, va posar de manifest que la política local “és el model a seguir”. “El socialisme ho constituïm totes i tots, i és, des dels municipis, com el Mareny de Barraquetes on s’ha apostat per les persones i el benestar d’aquestes” va defensar el portaveu del PSPV-PSOE. Finalment, va incidir en la “injustícia” que els municipis xicotets com el Mareny de Barraquetes “els qui millor han gestionat aquesta situació” estiguen suportant “mala gestió” dels “vertaders” responsables.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*