Turís assessora al veïnat sobre el cooperativisme a través de La Ribera Impulsa

Charla desarrollada en Turís.
Charla desarrollada en Turís.

Post també disponible en: Valencià

Charla desarrollada en Turís.
Charla desarrollada en Turís.

El saló de plens de l’ajuntament de Turís ha acollit una xarrada oferida per FEVECTA emmarcada dins de les Jornades Formatives d’Economia Social. El tema era «Vas a emprendre? I perquè no una cooperativa?», i s’ha oferit en diferents punts d´atenció de la Ribera Impulsa entre els quals està la localitat tuisana.

Unes 20 persones van mostrar molt d’interés en qué és una cooperativa, tràmits per a la seua constitució i gestió i subvencions. Tot açò acompanyat d’exemples pràctics.

Ribera Impulsa és un programa que s’ofereix a través de la Mancomunitat de La Ribera al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Turís i, entre altres objectius, hi ha una secció d’assessorament empresarial que resulta de gran interés per al públic.

L’alcalde, Eugenio Fortaña, comenta que “no hi ha major satisfacció el poder oferir recursos i serveis al veïnat i que la gent responga, perquè la finalitat és poder ajudar-los. En este cas, assessorant i donant informació que els puga servir per a desenvolupar-se en el món laboral”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*