Vilamarxant estarà present a la Fira de les Comarques este cap de setmana

Vilamarxant participa a la Fira de les Comarques 2018.
Vilamarxant participa a la Fira de les Comarques 2018.
Vilamarxant exhibirà la seua oferta turística, natural, patrimonial i cultural este cap de setmana en l’aparador de la Fira de les Comarques 2018.
Vilamarxant exhibirà la seua oferta turística, natural, patrimonial i cultural este cap de setmana en l’aparador de la Fira de les Comarques 2018.

Este gran aparador amb l’oferta turística de la província de València estarà a la Plaça de Bous de divendres 4 a diumenge 6 de maig. El diumenge actuarà el Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant.

Vilamarxant exhibirà la seua oferta turística, natural, patrimonial i cultural este cap de setmana en l’aparador de la Fira de les Comarques 2018. Este certamen, organitzat pel Patronat de Turisme de València, s’ubicarà als exteriors de la Plaça de Bous del cap i casal on el municipi tindrà una caseta pròpia.

Allí, la Regidoria de Turisme informarà sobre els atractius del poble on destaquen els valors naturals, culturals i patrimonials. Per això, les i els visitants podran saber-ne més sobre indrets com ara el Parc Natural del Túria o el Paratge Natural Municipal “Les Rodanes” on poden descobrir-se espais per gaudir de la natura, de l’esport a l’aire lliure o simplement passar una jornada relaxada, divertida i amb amics i amigues o família.

Entre els llocs més destacats, s’informarà tota aquella persona que s’aprope a la caseta sobre la Senda Adaptada, l’Arborètum, la zona de les Trinxeres de la Guerra Civil, la Bassa Barreta, la Pedrera del Rei o el Centre de visitants del Parc Natural del Túria, a més de la gran varietat de flora i fauna que podem trobar en estos espais, en molts casos, espècies úniques i endèmiques del nostre entorn.

També hi haurà fullets sobre el patrimoni del municipi, espais com “la Cisterna”, el Castell, l’església de Santa Caterina o el Llavador, amb la història corresponent de cada indret.

A més, les nostres tradicions estaran a l’abast dels assistents a la fira ja que el diumenge dia 6, a les 11 h, actuarà el Grup de Danses i Pastorets al recinte interior de la Plaça de Bous.

Tots estos valors estaran resumits al vídeo de promoció turística que la Regidoria de Turisme va presentar el passat més de novembre, amb un recull d’espais i costums pròpies del municipi.

En total, en este certamen participen 47 municipis de 12 mancomunitats i més de 30 associacions i empreses turístiques que donaran a conéixer totes les propostes per viure l’oci al territori valencià.

El Patronat de Turisme proporcionarà un “Passaport de la Fira de les Comarques” amb molts premis, entre els quals hi haurà una visita guiada pel Parc Natural del Túria i pel Paratge Natural Municipal “Les Rodanes” de Vilamarxant.

L’horari per visitar la Fira és el següent:

  • Divendres, 4 de maig: de 18 a 22 h.
  • Dissabte, 5 de maig: d’11 a 14 h i de 16 a 22 h.
  • Diumenge, 6 de maig: d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

Activitats a l’interior de la Plaça

A l’interior de la Plaça de Bous, el visitant trobarà el certamen “Del Tros al Plat» impulsat pel Patronat de Turisme, la Generalitat, l’Ajuntament de València i MercaValència, entre d’altres.

Hi haurà demostracions i showcookings en directe per transmetre al públic la filosofia de la gastronomia autòctona.

Durant tota la jornada també hi haurà música en directe, actuacions de folklore, exhibicions d’artesania i activitats de dinamització cultural. Tampoc faltarà el circuit multiaventura infantil amb tirolines i altres activitats; i un espai de ludoteca amb tallers i activitats per als més menuts.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*