Vilamarxant mostra amb èxit a València el seu patrimoni turístic, natural, cultural i d’oci

Un any mes, Vilamarxant ha estat present a la Fira de les Comarques.
Un any mes, Vilamarxant ha estat present a la Fira de les Comarques.
Un any mes, Vilamarxant ha estat present a la Fira de les Comarques.
Un any mes, Vilamarxant ha estat present a la Fira de les Comarques.

Un any mes, Vilamarxant ha estat present a la Fira de les Comarques que el Patronat de Turisme de València organitza a la Plaça de Bous del cap i casal per exhibir les fortaleses turístiques dels municipis, comarques i mancomunitats de la Província.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilamarxant ha estat informant totes les persones que s’han apropat fins a la caseta del municipi durant els tres dies en què ha estat en marxa del certamen.

A totes i tots els han mostrat fullets amb els atractius del poble on destaquen els valors naturals, culturals i patrimonials. Moltes han sigut les persones interessades en saber-ne més sobre el Parc Natural del Túria o el Paratge Natural Municipal “Les Rodanes” on poden descobrir-se espais per gaudir de la natura, de l’esport a l’aire lliure o d’activitats en família com ara la Senda Adaptada, l’Arborètum, la zona de les Trinxeres de la Guerra Civil, la Bassa Barreta, la Pedrera del Rei o el Centre de visitants del Parc Natural del Túria.

També s’han repartit fullets sobre el patrimoni del municipi, d’espais com “la Cisterna”, el Castell, l’església de Santa Caterina o el Llavador, amb la història corresponent de cada indret.

Com cada any, ahir va ser el moment de mostrar a tota la província una part important del nostre patrimoni cultural i del nostre folklore. Va ser amb l’actuació del Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant a l’escenari interior del recinte. Van interpretar la Jota de Vilamarxant, el Bolero Pla de Carcaixent i el Bolero Mallorquí de Gandia i van rebre els aplaudiments i reconeixement del públic assistent a la fira.

El regidor de Turisme, Eliseo Sanz, expressava que “Vilamarxant ha tornat a destacar per la seua oferta natural, esportiva i d’oci, ja que una de les coses que ens diferencia de molts altres municipis presents és el nostre entorn, amb un Parc Natural com el del Túria i amb el Paratge Natural Municipal “Les Rodanes”, dos espais únics i que molt pocs pobles poden aunar”. També agraïa “el treball i esforç de totes les persones que han fet possible que Vilamarxant haja estat en este aparador turístic mostrant la millor cara d’un municipi acollidor, amb història i tradició com és el nostre”.

Per la seua part, l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos, convidava “a totes les persones que ens han visitat a València a que ens visiten també al nostre municipi per descobrir els tresors que tenim als nostres espais naturals i al nostre casc urbà. De segur que Vilamarxant i els seus veïns i veïnes no els decebran”.

Esta setmana estem a l’Oficina de Promoció Provincial

La Regidoria de Turisme continua amb la promoció de Vilamarxant i des d’este dimecres 9 i fins a dissabte 12 de maig Vilamarxant estarà a l’Oficina de Promoció de Turisme Provincial, al carrer Poeta Querol de València, junt al Teatre Principal. L’horari de l’oficina serà de dilluns a divendres, de 10 a 14.30 h i de 16 a 19 h; i dissabte de 10 a 14 h. Vos convidem a que vos apropeu a visitar-nos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*