El CD Bunyol tomba per golejada al Requena al Beltrán Báguena (3-0)

El CD Buñol ha sumado una importante victoria que lo coloca séptimo en la tabla. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El CD Bunyol ha sumat una important victòria que el col·loca setè a la taula. Foto: Raúl Miralles.

El CD Bunyol de Rasco ha tombat per golejada al Requena a casa.

El Beltran Baguena ha tornat a veure una victòria dels blancs en Regional Preferent, que amb prou feines van necessitar deu minuts perquè Mario Cubells fes l’1-0. La resta de la primera meitat va ser light i sense alteracions per als locals.

Però en la segona part és quan un CD Bunyol millor i més còmode es va mostrar: David Sáez, al minut 65, va posar el 2-0 que deixava molt encarrilat el partit per als locals i el tancava definitivament en el 76 ‘col·locant el 3 -0 definitiu en el lluminós que deixa al CD Bunyol setè amb 23 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks