L’Eliana s’uneix al Circuit RunCancer València per cinqué any consecutiu

Post també disponible en: Castellano

La Junta Provincial de València de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) va presentar en el Palau de Congressos la V edició del Circuit RunCancer València, en el qual un any més l’Eliana participarà amb la Marxa Solidària, Un Pas dona Vida. 

La regidora de política esportiva Concha Montaner i la regidora d’educació Eva Santafé, al costat de la representant de la Junta Local de l’Eliana AECC, Paqui Díaz van assistir a la presentació i van recollir el cartell de la Marxa Solidària contra el Càncer, que se celebrarà a l’Eliana el diumenge 1 de Març.

Per a aquest 2020 el circuit ha crescut passant de 80 localitats participants a 108 marxes, a més de 17 carreres. A més en aquesta cinquena edició es consolida el compromís amb el medi ambient a través del lema “Un pas + en la sostenibilitat” i accions específiques com la borsa del corredor, que enguany serà de paper reciclat o la instal·lació de contenidors de reciclatge en cadascuna de les localitats.

A més, per a la presentació de la samarreta oficial del circuit la AECC va voler comptar amb la nostra veïna Melani García, i al costat del director del circuit Javier Llombart van destacar que en aquesta edició la peça està elaborada amb polièster 100% obtingut amb 200 botelles de plàstic.

Finalment, es van entregar també les 5 beques d’investigació, obtingudes gràcies als 340.885€ recaptats de la venda de dorsals solidaris, que es destinaran als projectes relacionats amb el càncer de mama, el càncer infantil, el càncer de pròstata i d’estómac.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*