El Xest de Paco Monterde s’estrena amb victòria per 3-2 a La Vinya contra el Cases

El CD Cheste ha tropezado este fin de semana en casa. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El CD Xest volia revertir la situació viscuda al llarg de la setmana després de la marxa de Juan Sánchez. I el que necessitaven per això eren gols, de manera que els chestanos no van dubtar a anar agafant les pinzellades que Monterde va inculcant al grup blau per desenvolupar els seus mètodes. I van trigar relativament poc, ja que en el minut 25 de joc, Mamadou, el veloç jugador de banda, va aconseguir arrossegar amb qualitat l’esfèrica al fons de la xarxa per començar la tarda amb bones sensacions.

El pitjor va ser la reacció dels de Casas, que va ser massa ràpida per al que tots podien pensar, al 30 ‘, amb prou feines 5 minuts més tard, el col·legiat assenyala penal en contra dels interessos dels chestanos, i el llançador no fallava , per anar-se’n al descans amb les taules en el lluminós.

Després del descans els equips van sortir a per totes, conscients que qui dubtés i no fos amb tot, es quedaria pel camí. Per això els chestanos, més llestos i eficients, només començar pràcticament, gràcies al gol de Toni, van aconseguir posar-se per davant.

El final del partit estava arribant, i agonitzava, però mentre s’afegien 4 minuts, tot i que s’anava perdent temps pel camí, el que allargaria el partit una mica més, i és el que va necessitar Cases per tornar a empatar.

Allò establiria com una galleda d’aigua freda a l’Xest ja que el partit estava gairebé fet. No obstant això, quan ja semblava tot acabat, Toni es va treure un as de la màniga i va fer el definitiu 3-2 per sentenciar el partit.

El CD Xest suma 3 i es posa amb 27 punts i es va sortint de la zona baixa de la taula. Informa, Raúl Miralles @raulmks