El Macastre acomiada la temporada a casa perdent per 1-6 davant del Requena

El Atlético de Macastre se ha llevado tres valiosísimos puntos. Foto: Raúl Miralles.

El Macastre va fer el que va poder front un Requena que va jugar molt bé i va sortir molt millor que els locals, per això en tot just 8 minuts portaven ia 3 gols i en el 25 ja havien fet 4, només en la primera part. Això sí, va servir per despertar els locals, que van aconseguir fer el gol de l’orgull en el 38 ‘.

A la segona meitat el joc ja va estar més ajutado, ja que volien tallar la sagnia els de Manolo i van aconseguir retenir els requenenses, excepte en dues ocasions en què el conjunt, gràcies al doblet de Javier Bialek, qui va aconseguir hat trick, va posar el 1-5 i 1-6 finals.

L’Atlètic Macastre acomiada la temporada en què aconseguiria sortir de la zona baixa però que va veure els seus límits, dels quals partir la propera temporada.

Acaba amb un bagatge de 4 victòries, 5 empats i 21 derrotes que li atorguen el lloc 14 (de 16), sumant 28 dianes i encaixant 100 gols. Informa, Raúl Miralles @raulmks