Fotogaleria: Xest celebra el seu clàssica Mitja Marató Gran Premi Reymos

22ª edición de su Media Maratón patrocinada por las bodegas locales Reymos.
22ª edición de su Media Maratón patrocinada por las bodegas locales Reymos.

Post també disponible en: Castellano

22ª edición de su Media Maratón patrocinada por las bodegas locales Reymos.
22ª edició del seu Mitja Marató patrocinada pels cellers locals Reymos.

Diumenge passat, 25 de novembre, Xest va acollir la 22a edició del seu Mitja Marató patrocinada pels cellers locals Reymos.

“Aquesta cursa és un clàssic conegut en tota la Comunitat Valenciana”, apuntava Francisco Llorens, regidor d’esports de l’Ajuntament de Xest, abans de l’inici de la cursa. “Organitzar aquest esdeveniment és una gran tasca, però tenim l’avantatge de comptar amb l’ajuda de més de cent voluntaris de totes les associacions de Xest i amb un esquema de treball ja assentat, de manera que no deixem res a la improvisació i així ens assegurem cada any que tot va anar a la perfecció “.

Tal com apuntava el regidor, en aquesta edició la Cooperativa Xest Agrària “s’ha bolcat en la carrera amb motiu del seu centenari, col·laborant amb la bossa del corredor, les samarretes, el photocall, els premis i amb personal per ajudar”.

Així des de primera hora del matí, voluntaris, organitzadors i col·laboradors van estar preparant tot mentre anaven arribant els prop de 230 corredors i corredores a la plaça Doctor Cajal per recollir els seus dorsals i preparar-se per la prova, que va donar començament a les 10 en punt.

“Tenia ganes de participar a la Mitja Marató de Xest, m’havien parlat molt bé d’ella, així que m’he decidit a venir des de Castelló”, explicava un dels corredors. “Suposa un bon entrenament per a la marató de València del pròxim cap de setmana”.

Els primers corredors en arribar a meta van ser Rubén Martín Ferrera, de l’Tin Massatges, amb un crono de 1:14:49, seguit de Javi Lozano Velasco, de l’Atletisme Arroyo, amb un temps de 1:18:29 i de Sergio Sant Gabino López, de CA Urban Running Castelló, a penes un minut després, amb 1:19:41. La classificació femenina va estar encapçalada per Patricia Lorena Montalvo, de l’Games Running, seguida per Olga García Santa Maria 1:37:56, corredora independent, i Marian Munt Iserte, del Delta València CA, amb un corn de 1:38:33.

En finalitzar la cursa els participants van poder gaudir d’un avituallament amb aigua i fruita. Com a novetat, a més del servei de massatges que ofereix habitualment la clínica Tecma, la clínica Marín, de la localitat, també va oferir suport sanitari al corredor i anàlisi de la petjada.

“Com sempre, hem apostat per una carrera en què intentem afavorir molt al corredor popular, pel que crec que al final ha estat molt bona l’acollida, ja que, a més, s’han lliurat molts premis”, explicava Isaac Llácer, un dels coordinadors de la prova. “Hem repetit recorregut i ha estat molt bé, tot i que pensem que ens ha perjudicat una mica el temps i el vent, ja que teníem més corredors inscrits dels que després han sortit en línia de meta”.

A la finalització de la carrera, es va procedir al lliurament de premis, per part de l’alcalde de Xest, José Morell, el regidor d’Esports, Francisco Llorens i Vicente Pol i Jesús Marín per part dels cellers Reymos. Així, els tres primers classificats de cadascuna de les nou categories van rebre un lot de productes locals, incloent-hi els vencedors per equips.

El pòdium per als corredors locals va ser per a Manuel Pérez Tarín (1:26:50), Juavi Gil Tarín (1:33:19) i Juan Carlos Junquero (1:34:13). Per la seva banda, les guanyadores del municipi van ser Carla Lorente Balaguer (1:49:03) i Ainhoa ​​Més (01:51: 23). En la categoria per equips el guanyador va ser el CA Xest, seguit pel CA Puçol i el Calcheros Runners Team.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*