Mi banner

L’Ajuntament de l’Eliana, ACUAMED i Hidraqua signen l’addenda al conveni per posar en marxa la planta desnitrificadora

Post també disponible en: esCastellano

El Ayuntamiento de l’Eliana, ACUAMED e Hidraqua firman la adenda al convenio para poner en marcha la Planta Desnitrificadora.

L’Ajuntament de l’Eliana, ACUAMED i Hidraqua signen l’addenda al conveni per posar en marxa la planta desnitrificadora.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; el president de ACUAMED, Francisco Baratech; i el director territorial de Hidraqua, Jordi Azorín, han formalitzat l’acord previ a la posada en marxa de la Planta desnitrificadora

Després de l’aprovació de l’addenda al conveni pel ple de l’Ajuntament de l’Eliana celebrat el passat 1 d’abril, en sessió extraordinària, amb els vots a favor de PSOE, Compromís i Ciutadans; i les abstencions de PP i IU, l’alcalde ha formalitzat el mandat del Ple. Fins l’Eliana es va desplaçar el president de ACUAMED, l’empresa pública responsable de la construcció, culminant el procediment administratiu previ a la posada en marxa de la desnitrificadora.

En els propers dies, l’Ajuntament convocarà un nou ple que ha de regular les tarifes (i que ja es poden consultar al simulador instal·lat a la pàgina web municipal). Amb la signatura, es posa solució a anys de litigi amb l’empresa pública Acuamed.

Els representants de les tres entitats han celebrat la signatura de l’acord i han destacat el contingut del mateix “és el millor acord possible per portar aigua de qualitat a totes les llars de l’Eliana”. El president d’ACUAMED ha destacat que “en tot just un mes s’ha posat en marxa la dessaladora de Moncofa i en els propers dies ja estaran en marxa la de Benicàssim i la planta de l’Eliana”. Per la seva banda, Torrent ha recordat l’esforç de totes les persones que durant aquests anys han treballat intensament per solucionar el problema dels nitrats “som un dels primers municipis en disposar d’una solució autònoma per proveir aigua de la millor qualitat a tota la ciutadania, d’aquesta manera, assegurem el present i futur del nostre municipi “.

Deixa un comentari