Fotogalería: Les Falles de Benaguasil celebren el “Mig Any Faller”

Post també disponible en: Castellano

Tant majors com xicotets han gaudit de les diferents activitats organitzades amb motiu d’aquest esdeveniment que marca l’inici del calendari faller

Les deu comissions de Benaguasil han celebrat aquest dissabte el V Mig Any Faller, organitzat per la Junta Local Fallera i la col·laboració de l’Ajuntament, amb la vista posada en les pròximes festes josefinas.

La jornada va començar en l’Avinguda amb inflables, pintacaras, animació per als més xicotets i una globotà. Arribat el migdia, les comissions es van reunir per a preparar el menjar de germanor, paelles o torrà.

La vesprada va continuar amb ambientació musical que es va prolongar fins a la nit, on els fallers i falleres van gaudir d’una jornada festiva que s’esperava amb moltes ganes i que ja s’ha consolidat com un dels esdeveniments més assenyalats del calendari faller.

L’alcalde, Ximo Segarra i la regidor de l’àrea, Ana Aleixandre, van acompanyar al col·lectiu faller en aquesta jornada de convivència que va gaudir d’una gran participació i en la qual es commemora que només falten sis mesos per a la festa fallera.

L’activitat fallera continuarà el 21 d’octubre amb la presentació de les Falleres Majors de Benaguasil, Noemí Real i Ainhara Sanabria, i del president infantil, Asier Ortiz.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*