Es presenta aquest dijous la tercera edició dels Pressupostos Participatius de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La presentació de la tercera edició tindrà lloc el dijous 5 d’octubre a les 19,00h a la Sala del Mercat, aqueix mateix dia s’obrirà la fase d’enviament de propostes a través de la pàgina www.buñolparticipa.es

Aquesta és una iniciativa de la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Bunyol, que té com a objectiu fomentar el desenvolupament d’una cultura participativa i contribuir a la normalització de la implicació de la ciutadania en el procés de presa de decisions sobre polítiques públiques. Es convida a la ciutadania de Bunyol a proposar aquelles actuacions que consideren prioritàries per a millorar els serveis municipals, i aconseguir que el seu municipi avance cap a un desenvolupament sostenible; així com a votar les propostes que els serveis tècnics municipals hagen seleccionat d’entre totes les presentades, per ser considerades viables.

Els pressupostos participatius arranquen el 5 de octubre de 2023, amb la presentació pública de la proposta. El període d’enviament de propostes estarà obert del 5 d’octubre fins al 30 d’octubre de 2023. Les propostes rebudes són valorades pels serveis tècnics municipals del 30 d’octubre al 19 de novembre. Posteriorment s’obrirà el període de votació de les propostes seleccionades del 20 al 3 de desembre de 2023.

La presentació d’aquesta tercera edició tindrà lloc el dijous, 5 d’octubre, a les 19,00h a la Sala del Mercat, aqueix mateix dia s’obrirà la fase d’enviament de propostes. A través de la pàgina www.buñolparticipa.es qualsevol persona podrà accedir a l’enviament de propostes per al municipi, fins al 30 d’octubre de 2023, o de manera presencial a l’ajuntament, antic institut i biblioteca municipal. D’entre totes les propostes rebudes, els serveis tècnics municipals seleccionen aquelles que complisquen els següents requisits bàsics:

  1. Que milloren la prestació de serveis municipals.
  2. Que fomenten el desenvolupament sostenible del municipi.
  3. Que siguen acciones competència de l’Ajuntament.
  4. Que es corresponguen amb inversions i no superen les despeses previstes en els capítols corresponents a les despeses corrents o a inversions del pressupost municipal (capítol II o capítol VI).
  5. Que no estiguen ja executades o que la seua execució no es trobe ja aprovada.
  6. Que resulten viables tècnica i jurídicament.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*