200 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Pasqua de Benaguasil 

Post també disponible en: Castellano

Amb aquesta mena d’iniciatives gratuïtes l’Ajuntament facilita a les famílies del municipi la conciliació de la vida familiar i laboral

L’Ajuntament a través de l’àrea de Joventut ha organitzat una nova edició de l’Escola de Pasqua durant les vacances escolars de Setmana Santa de l’11 al 14 d’abril en horari de 9.00 a 14:00h. 
Enguany, l’Escola de Pasqua ha comptat amb la inscripció gratutita de 200 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys i amb 15 monitors que han preparat una programació basada en activitats, tallers i manualitats relacionats principalment amb la Pasqua. 
Les activitats s’han desenvolupat en les instal·lacions municipals del BClub en horari de 9.00 a 14:00h i ha comptat amb places per a xiquets i xiquetes amb necessitats educatives especials, els quals estan atesos per professionals qualificats. 
La regidor de Joventut, Ana Aleixandre ha assenyalat que la “Escola de Pasqua està pensades per a ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, en aquest període vacacional”. 
Les Escoles de Pasqua que ofereix cada any l’ajuntament de Benaguasil té com a objectiu principal facilitar l’aprenentatge entre els més xicotets, desenvolupar les seues habilitats socials i transmetre valors com el respecte, la convivència i la diversitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*