Els germans Albiol prenen les regnes de les categories inferiors del Vilamarxant CF

Post també disponible en: Castellano

Els germans Albiol estaran al capdavant de l’escola del Vilamarxant CF a partir de la pròxima temporada per a revitalitzar la pedrera i afrontar un futur replet d’èxits en el qual la professionalització serà el senyal d’identitat en una escola que sempre ha gaudit d’una excel·lent salut.

Els germans, naturals de Vilamarxant, afrontaran una remodelació de l’escola perquè els joves que s’inicien en el futbol puguen desenvolupar la seua formació en un ambient únic i sota la direcció d’excel·lents professionals amb molts anys d’experiència en l’esport formatiu.

Miguel Albiol, que ha desenvolupat la seua activitat professional en clubs com el València CF, Recreatiu de Huelva, Múrcia o Rayo Vallecano, es convertirà en el director de l’Escola amb l’objectiu de plasmar una idiosincràsia pròpia consolidada sobre l’educació, el respecte als valors propis de l’esport i l’amor pel futbol.

Los hermanos Albiol, que pondrán a disposición de la escuela su capacidad de liderazgo, experiencia y ganas de cuidar a los futbolistas de su pueblo de nacimiento, apostarán decididamente por sus jóvenes promesas para que puedan colmar sus aspiraciones en el equipo de su municipio.

“Vamos a hacer un importante esfuerzo para plasmar nuestra idea de cantera y escuela formativa en Vilamarxant. Queremos devolver el cariño que siempre nos ha transmitido nuestro pueblo ayudando a nuestros pequeños futbolistas en su camino hacia la élite”, ha explicado Miguel Albiol.

Por otra parte, también ha detallado las intenciones de la nueva dirección: “Trataremos de profesionalizar nuestra escuela para que el Vilamarxant CF sea el referente del fútbol formativo de la comarca del Camp de Túria. Nuestra apuesta es decidida y estamos convencidos de contar con la materia prima necesaria para que los jóvenes futbolistas de nuestro pueblo se conviertan en grandes jugadores, pero también en excelentes personas”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*