La biblioteca municipal de Dosaigües amplia els seus fons mitjançant una donació desinteressada

Post també disponible en: Castellano

Un cop més, el municipi Dues Aigües, per mediació del seu alcalde- president, José Ramón Grau Grau, ha rebut una desinteressada donació de llibres per a la biblioteca municipal.

“Es tracta en aquesta ocasió, d’un variat assortiment de llibres per a adults i menors destinats tant a ser distribuïts com a regals nadalencs i de el dia de Reis com amb destinació a nodrir els fons de la biblioteca municipal”, segons fonts municipals.

Contes, literatura juvenil, i narracions curtes per a adults, en el terreny de la ficció, així com llibres sobre animals, plantes, races humanes i història, formen part de la donació.

Així mateix, formen part de la donació una partida de material esportiu, de pesca i de el món animal, així com diversos jocs i joguines educatives i de lleure, tant tradicionals com virtuals. L’esmentada lliurament es va verificar el passat vint-i-de desembre a la seu de l’Ajuntament.

“Un cop més, els veïns de Dos Aigües es veuran afavorits amb aquestes aportacions d’il·lusió, educació, esport i cultura”, han finalitzat des de l’Ajuntament.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*